KAPCSOLAT

Érdeklődését küldje el nekünk és felvesszük a kapcsolatot 24 órán belül.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

gyakran ismételt kérdések

Milyen fejlesztési programokat tudtok megvalósítani?

A csapat tapasztalata a térségi és települési terveken keresztül, a projektszintű fejlesztések és a kisebb léptékű építési projekteken, a grafikai tervezés és web- illetve applikációfejlesztésen át terjed. Ebből adódóan képesek vagyunk szinte minden léptékű fejlesztés teljes lekövetésére, de szívesen veszünk részt csapatmunkában is.

Tudjátok garantálni a végeredményt?

Eltérő megbízásokban eltérő biztonsággal tudjuk garantálni a végeredményt. A szakmai hozzállásunkat, alázatunkat és felkészültségünket viszont minden esetben. A projektek esetleges szakmai nehézségeit minden esetben feltárjuk és azt a megrendelő tudtára hozzuk. A problémák helyett a megoldási lehetőségek kidolgozására fordítjuk figyelmet.

Hányszor kérhetek újratervezést?

A tervezés első fázisában - a feladat mélyebb megismerése során - felállítjuk azt a folyamattervet, melynek mérföldköveit mindig elfogadtatjuk a megbízóval. Ezzel biztosítjuk, hogy a terv fejlődése minden egyes fázisban

Mennyi idő alatt készül el a terv?

A tervek elkészítése függ a komplexitástól, a környezettől és a résztvevőktől egyaránt. A határidőket rugalmasan tudjuk kezelni, de a tapasztalatok alapján előre látható egyeztetési és elfogadási időket figyelembe véve alkotunk folyamat-tervet. Az így léterjövő ütemezést már az ajánlatadás fázisában is megadjuk.

Mivel tudjátok garantálni a minőséget?

Csapattagjaink folyamatosan képzik magukat, hogy a legkorszerűbb megoldásokat tudják használni a mindennapi kihívások során. Kollégáink szakmai szervezetek elnökségében vesznek részt (Magyar Építész Kamara küldött, MÉK-Településtervezési tagozat elnökség), valamint a szakmai képzés oktatójaként is (Magyar Agrár- és Természettudmányi Egyetem). A diákok minden évben aktívan részt vesznek gyakornoki programjainkban, melyben a valós szakmai helyzetekből merítve adunk olyantapasztalatot, melyet az egyetemi munkájuk során is azonnal tudnak hasznosítani.